Våra spelare är på två tävlingar i helgen!

I helgen spelas Ängby International och Lidhultspelen.

I stortävlingen Ängby International spelar Albin Karlsson i P-14 och HJ-17, Sebastian Karlsson i HJ-17 och HJ-20, Natalie Luu i F-14 och DJ-17, Rebecca Ulfskans i D17 och DJ-20, och Felicia Do spelar i F-14. Viktor Stilling och Rikke Willadsen spelar i Åstorpströjor. – Läs mer här.

Samtidigt åker Christofer Rosdahl, Henrik Selmquist, Frederik Albæk och Alexander Albæk till Lidhult och spelar i Lidhultspelen. – Info finns här.

Lycka till!

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This