Ny tävling att anmäla sig till!

Bjärnumsträffen spelas i år den 10–11 mars.

Tävlingen spelas under den sista seriehelgen för säsongen, därför kan inte våra damer vara med eftersom de spelar seriespel i div 2 södra i Lyckeby. Herrar A spelar sin sista seriematch på lördagen den 10 mars mot Våxtorps BoIS borta, därför kan inte de spelarna spela på lördagen, men de kan spela i Bjärnum på söndagen.

Kom ihåg att vi vann vandringspriset i fjol, så vi satsar väl på att få en ny buckla till kansliet i år också! Därför hoppas vi att så många som möjligt ställer upp i denna tävlingen. Även våra Classiclirare. Klubben får en poäng för varje vunnen match!

Inbjudan finns att hämta här.  Här kan du se vilka klasser du kan spela i och när du ändå är på den sidan kan du anmäla dig direkt. Tryck på anmäla så kommer du till anmälningsformuläret.

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This