Nya framgångar för Loa

I skuggan av vårt eget stora arrangemang hade vi faktiskt en spelare som tävlade förra helgen.

Det var Loa Schoug som deltog i Lundaspelen. Och han fortsätter att visa prov på den fina utveckling han fått sedan han började spela i Åstorp.

Dagen började med P14 där Loa gick vidare till slutspel och sedan vann två tuffa slutspelsmatcher. Det räckte till en femteplats i klassen. Sent på eftermiddagen började spelet i P12 och där gick Loa till final. Men väl i finalen var energin slut och en mycket trött Loa gjorde sitt bästa trots att spelet inte riktigt fanns där. Han förlorade till slut med två bollar i skiljeset mot en duktig dansk spelare. Men totalt sett var insatsen bra och att han förlorade finalen är inte mycket att säga om.

1 kommentar » Skriv en kommentar

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This