10 Åstorpare klara för UGP-slutspelet!

Efter många återbud till UGP-slutspelet på lördag i Helsingborg så kom hela 10 Åstorpare med dit.

Det var otroligt många som inte ville spela i UGP slutspelet denna säsongen. Men det gör inte så mycket för att vår klubb fick med alla reserverna dit på det viset. Hela 10 åker till GA-hallen i Helsingborg på lördag. Ni skall vara i hallen senast 08.15 för att anmäla er ankomst.

Frederik Albæk, P-11
Marcus Engvall, P-11
Amadeus Hellgren, P-11

Loa Schoug, P-12

Albin Karlsson, P-14

Sebastian Karlsson, P-15

Moa Sjöström, F-12
Nadezhda Astafjeva, F-12

Natalie Luu, F-14/F-15
Felicia Do, F-14/F-15

Lycka till!

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This