Frederik kom i DM!

Vår talang Frederik Albæk har gjort något ganska sensationellt. Han kommer att spela både U-SM och Danmarksmästerskapen samma säsong.

Han spelar för vår vänklubb Brønshøj i Danmark. Det har möjliggjort att han kan spela DM i yngre drængar (som P-12 i Sverige). Han kommer även att spela dubbel med Andreas Hjortskov som även spelar för Åstorp i Sverige och anses som en av de mest lovande spelarna i Danmark födda 2001. Alltså samma år som Fredrik.

Mästerskapet kommer att spelas samma helg som J-SM går i Sverige, dvs den 19-20 maj.

All info om tävlingen går att läsa på denna sida. Där finns också en deltagarlista.

Lycka till Frederik!

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This