”Klicken” vann sin pool i veteran VM!

Sven-Inge ”klicken” Jönsson spelar i veteran VM som går i Stockholm nu.

Han stor spelar där. Han vann i dag sin pool efter att han slagit Finn Lorentzen (DEN) med 3-2, Kari Halttunen (FIN) med 3-0 och sedan i sin sista pool match så slog han Manfred Hoffmann (GER) med 3-2. Kanon ”Klicken”. Nu väntar slutspel där vi får hoppas att han kan skrälla på lite till.

Resultat från poolspelet.
Följ hela veteran VM här. Sven-Inge spelar i herrar 65 om ni vill kolla efter honom.

2 kommentarer » Skriv en kommentar

  1. Kul att se, det hade jag missat! Hoppas det går bra i fortsättningen också.

    //Kent

Kommentera

Obligatoriska fält är markerade med en * .


Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pin It on Pinterest

Share This