Loa vann Skånes Ungdoms Grand Prix

loa-ugp2014I söndags var det final i Skånes Ungdoms Grand Prix och vi hade en spelare på plats. Och det visade sig räcka ganska bra, för han vann.

Spelaren heter Loa Schoug och han var med i P14.

Skånes Ungdoms Grand Prix är en tävlingsserie som sträcker sig över hela säsongen. Ett antal skånska tävlingar ingår i serien och man får poäng efter hur bra man placerat sig i de olika tävlingarna.

Loa vann den sammanlagda poängjakten överlägset. Och när det var dags för finalspelet, dit de bästa kvalificerat sig, var han ungefär lika överlägsen. Han tappade bara ett set på hela dagen. Loa vann alltså både den sammanlagda poängtävlingen och finalspelet.

Skånes Ungdoms Grand Prix spelas i åldersklasserna 11, 12 och 14, både pojkar och flickor. Och nästa säsong hoppas vi att fler från Åstorps BTK är med och fightas om placeringarna.