Ny seger för B-laget: 8-6 mot Ängalag!

Ängalag bjöd hårt motstånd!

Det var först i de två sista matcherna som B-laget kunde säkra segern mot Ängalag, när vårsäsongens seriespel startade på måndagskvällen i div 5 Västra i Nyvångshallen.
 
Det var lite oväntat och blev kanske onödigt hårt. Bl.a gick samtliga tre femsetare till Ängalag. En av de matcherna var Johan Lundqvists match mot Ängalags unge lovande Jakob Ling-Vannerus. Där ledde Johan med 2-1 i set och hade 10-6 i fjärdeplus ytterligare matchboll utan att avgöra. Även i femte set hade Johan matchboll utan att kunna vinna! Duktigt av Johan att trots den matchen samla ihop sig så att han och Stefan Nguyen kunde vinna en av dubblarna och den allra sista singeln, som således avgjorde matchen till ÅBTK:s fördel.
 
Stor segerorganisatör var som sig bör Andreas Karlsson, som vann samtliga sina tre singlar klart, trots att han varit rejält sjuk, bl.a i lunginflammation, under drygt en månads tid och fortfarande inte är helt återställd.
 
Även Stefan bidrog starkt genom två singelvinster förutom segerbidraget, ovan refererat, i dubbelmatchen. I synnerhet imponerade Stefan mot Ling-Vannerus, där han vann i tre raka set!

Angelica Åström bidrog liksom Johan med en singelseger, men spelade som allra bäst i förlustmatchen mot Jan Waltersson, där Angelica förlorade en stenhård femsetare med 11-9 i avgörande set! Där visade Angelica hur bra hon kan spela!

Nästa match för B-laget går nästa måndag, även den på hemmaplan. Matchen spelas mot Scarlett från Landskrona. Även den matchen blir en rysare, kanske ännu värre än matchen mot Ängalag!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest