Stark insats av Sebastian Karlsson!

Vann två matcher i Sydsvenska pojk och flickpokalen!

Förutom att vinna två matcher, en mot Blekinge och en mot Småland, tog Sebbe ytterligare fem set och förlorade bara två helt utan setvinst, när han mötte grannlandskapens bästa 11-åringar, som representant för Skånes dito, i samband med att Sydsvenska pojk och flickpokalen spelades i Laholm under den lidna lördagen.
 
Det var en strålande prestation i en mycket svår konkurrens.
 
Sydsvenska pojk och flickpokalen är en lagtävling där de fyra Sydsvenska landskapen ställer upp med tremannalag i P11, P13, F11 och F13. Tremannalagen möter sedan varandra och beroende av resultat rangordnas slutligen dessa från 1 till 4 och får poäng efter placering. Dessa poäng summeras och det landskap som har flest sammanlagda poäng vinner landskapstävlingen.
 
I år vann Halland och Skåne kom fyra, vilket inte var så konstigt eftersom Skåne långt ifrån kom med sina bästa spelare i alla åldersklasserna. Ta bara att varken Viktor Görman Eslöv, Kim Nilsson KFUM Kristianstad eller vår egen Robin Helgesson var med i Skånes P13 lag.
 
Utifrån dessa förutsättningar gav Skåne trots allt de övriga landskapen en tuff fight och som sagt inte minst vår egen Sebbe! Alla Skånska lag vann någon match mot något annat landskap enligt lagledare Stefan!
 
Sebastian blev således en stor erfarenhet rikare och var säkert trött men nöjd när bilen vände hemåt. Härnäst väntar seriespel i ungdomsserierna till helgen!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest