Storseger och brakförlust för A-laget!

8-2 mot Kvarnby och 1-8 mot IFK Lund!

A-laget har spelat två matcher på två dagar och resultatet är ett exempel på talesättet: ”Upp som en sol och ner som en pannkaka”!

I Malmö på söndagen besegrades Kvarnby med klara 8-2. En viktig seger med tanke på att det är betydelsefullt att hålla avstånd från platserna längst ner i tabellen, där Kvarnby håller till.

Bobbie Kassai, Andreas Karlsson och Mikael “Mille” Nilsson tog vars två singlar medan Joakim Rondin fick nöja sig med att vara del i en övertygande dubbelseger. Mille gjorde enligt lagledare Helgesson sin bästa insats på ett tag.

Mille spelade också bra mot Lund, men där räckte spelet inte till någon seger. Mille förlorade två mycket spännande och välspelade femsetare, bl.a mot IFK Lunds Ronny Gumesson, som normalt spelar i div. III.

Den ende i Åstorpslaget som tog en seger var Bobbie som gav ÅBTK ledningen med 1-0. Dessutom vann såväl Mille som Jocke första set i sina matcher vid ställningen 1-1, men därefter var det i stort sett slut på framgångarna och det mycket duktiga Lundalaget körde helt över de våra.

Det påminde om Frankrikes mosande av Sveriges handbollskillar härförleden. Lundapågarna drog upp ett tempo som de våra inte verkade vara beredda på och plötsligt var matchen slut, vi som knappt hade börjat!

Inte blir det lättare på torsdag då A-laget möter suveräna serieledarna BTK Malmö. Förra gången blev det 8-0. Dags för i alla fall en singelseger?

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest