Tre kvartsfinalplatser på Malmöträffen!

Framgångar för Johan Lundqvist och Sebastian Karlsson!!

Sebastian Karlsson och Johan Lundqvist spelade strålande i Malmö! Såväl Sebbe som Johan ställde upp i två poolklasser och gick till slutspel i bägge.

I Sebastians fall handlade det om P11 och P12. Allra bäst gick det i P11 där Sebbe gick till kvartsfinal efter att ha vunnit en stark och jämn pool efter bl.a. 3- solklara -0 mot Albin Jeppsson från Staffanstorp! Albin ligger 5:a i Skånes UGP i P11!

I P12 slog Sebastian, Johan Westerlin från Rekord, (f.d ÅBTK) i tre raka set och hade matchbollar mot Simon Nilsson, Kristianstad. Simon som ligger 10:a på Skånes UGP för 12-åringar! Tredje matchen i poolen vann “Sebbe” lätt och gick därmed till slutspel, där han efter en hård match förlorade mot Max Noresson från Rekord. Nu visade Seastian med andra ord sin klass efter det relativa misslyckandet i Helsingborg strax efter jul!

Samma kan sägas om Johan, som i P14 blev 2:a i sin pool och i första slutspelsmatchen fick möta Johan Göransson Rekord, som leder Skånes UGP i 14-årsklassen. I den matchen bet Johan ifrån sig rejält, hade 1-1 i set och ledning med 10-5 i tredje, som han dock förlorade! I klass IV gick Johan till kvartsfinal efter att ha vunnit en jämn pool! Det var något annat än matcherna i Helsingborg Johan! Strongt!

I klass IV gick även Stefan Nguyen till kvartsfinal och tog bl.a set i den matchen. Bra gjort av Stefan! Idag har förresten Stefan möjlighet att ta revansch mot Jan Waltersson, från Ängalag, som gjorde så att Stefan bara blev 2:a i poolspelet i klass IV.

För Stefan Karlsson och Joakim Rondin, samt Robin Gustafsson blev Malmöträffen en tung tävling.

I klass 2 och 3 var motståndet tufft och både Stefan och Jocke åkte ut i första omgången. Dock tog Joakim set mot Karim Abdulrahman från BTK Malmö och ledde dessutom ett av de förlorade med 8-0. Karim spelar i det BTK Malmö-lag som leder vårt A-lags div 4-serie överlägset, så det var en klart kvalificerad motståndare.

I HJ 17 förlorade en ouppvärmd Joakim i första omgången mot Liam Schoug Rekord med 3-1. Även här försatte Jocke en del chanser. Joakim hade t.ex. 10-5 i fjärde set utan att vinna! Det händer väl aldrig igen?

Robin Gustafsson blev trea i sin pool i P14 och var inte nära att gå vidare från den tuffa poolen!

Slutligen kan tyvärr noteras att Robin Helgesson inte kunde komma till spel. Robin var toppseedad i P14.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest