Bröderna Karlsson framgångsrika i Kävlinge!

Sebastian Karlsson femma, Albin trea!

I allra tuffaste konkurrens både från de bästa i Skåne och från de bästa i Danmark, lyckades Sebastian Karlsson bli fin femma i P11 i Kävlingespelen. Det gjorde gott för Sebbes position på Skånes UGP-lista där han avancerade till tionde plats genom sin insats i denna ranking 2- tävling.

Sebastian tog bl.a set mot Danmarks etta i P11, en spelare som slog Sebastian Lundahl, KFUM Kristianstad, med 3-0 i finalen. Lundahl vet vi är en mycket duktig spelare så det var bra gjort av Sebbe! Även Albin Karlsson gjorde en stark insats genom att bli trea i P9. Visserligen var klassen bara fem man stark, men som sagt det var fråga om mycket duktiga spelare, vilket inte minst våra övriga spelare i tävlingen fick erfara. Såväl Stefan Ngyen, Johan Lundqvist som Joakim Rondin blev alla utslagna i poolspel eller i första omgången i de klasser de ställde upp i. Jocke var ändå nöjd med sitt spel i flera av sina klasser. Det var helt enkelt alltför tufft motstånd.

Johan gjorde en stark insats mot t.ex. slutsegraren i P14, Kim Nilsson, som han hade viss chans att ta set från utan att helt lyckas. Även Stefan hade alltför svår grupp! Likadant var det för Angelica Åström i DS2, men hon vann i alla fall en match och har fått en god genomkörare inför en troligen svår seriematch mot Klippan 2 ikväll, måndag. Det ryktas att Klippan 2 kommer med ett ovanligt starkt lag, så kom gärna och heja!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest