Bröderna Karlsson vann i JI-Cup!

Sebastian vann P11 och Albin vann P9!

ÅBTK hade stora framgångar när årets upplaga av BTK Rekords breddtävling JI-CUP spelades den 23/2 i Helsingborg. Allra bäst lyckades bröderna Karlsson, som bägge segrade i sina respektive klasser, Sebastian i P11 och Albin i P9. Skönt för syskonsämjan att bägge vann och roligt för pappa Stefan som fick något att glädja sig åt mitt i influensaeländet!

Det var emellertid inte de enda framgångarna. Natalie Luu, vår nya ytterst lovande flicka, blev 2:a i F10 och bjöd den ett år äldre och betydligt mer tävlingsvana segrarinnan från Höganäs, Hilda Hjalmarsson, stort och rejält motstånd. Natalie slog bl.a. Anna Hult, Höganäs och hade vår egen flyktade Ida Westerlin bakom sig i resultatlistan. Oerhört imponerande av Natalie!

Dessutom tog Andy Wong en hedrande 3:e plats i P11 och Lina Sonesson gick vidare till slutspel från ett tufft poolspel. Det sistnämnda förunnades inte Lisa Nguyen, Jonas Niva, Jim Persson eller Mauricio Veragua, men de gjorde enligt uppgift ändå bra prestationer och fick ytterligare erfarenhet av tävlingsspel och svår konkurrens! Josefin Bokne och Rickard Dang kom aldrig till spel p.g.a försenat flyg efter semester respektive p.g.a sjukdom.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest