Full pott för tjejerna i Allerum!

Vann alla klasserna!

Det var framförallt våra duktiga tjejer som visade framfötterna, när den tredje Söderåsallianstävlingen för säsongen, för D-licensspelare, gick av stapeln i Allerum under lördagen.

Våra flickor vann F9, F11, F13 och F15, samtliga klasser på tjejsidan. Natalie Luu, som gjorde debut i tävlingssammanhang som aktiv, vann både F9 och F11 och kunde således inte ha fått en bättre start. Lisa Nguyen vann F13 och Lina Sonesson F15. Både Lisa och Lina vann sina klasser för andra gången på raken i Söderåsalliansens tävlingsserie och leder bägge sina klasser sammanlagt. Dessutom blev Therése Gustafsson tvåa i F15 och gick till kvartsfinal i P13, liksom Lina.

Bland killarna lyckades Eddie Phung bäst. Han vann över sin klubbkamrat David Dang i finalen i P15 och blev trea i P13. David blev, förrutom tvåa i P15, sexa i P13.I P15 placerade sig Henry Dang och Johnny Dang som trea respektive fyra. Andy Wong blev fyra i P11 med ett lånat halvdassigt rack och i samma klass gick Rickard Dang till kvartsfinal. Även Jim Persson gick till kvartsfinal i sin klass, P13. Max Wihlborg, Jonas Niva och Mauricio Veragua lyckades inte gå till A-slutspel, men lyckades bra i B-slutspel. Max vann B-slutspelet och såväl Mauricio som Jonas vann flera matcher där. I Mauricios fall var det en framgång i denna hans blott andra tävling.

Således en mycket lyckad tävling för våra ungdomar och sammanlagt ligger som sagt flera mycket bra till i Söderåsallianstävlingsserien. Förutom Lina i F15, Lisa i F13, så leder Natalie Luu i F11 och Henry Dang i P15. Dessutom är Stefan Nguyen och Eddie Phung delade tvåor i P 15, liksom Natalie Luu i F9. Eddie är trea i P13 liksom Therése Gustafsson i F15. Detta bara för att nämna de allra främsta.

Övriga sammanlagda placeringar går att se på resultatsammanställningen som du hittar här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest