Nu är det nära för B-laget!

Stor seger mot Klippan 2!

B-laget vann mot Klippan 2 med 8-0 och utan setförlust ikväll, måndag, och är nu bara en seger ifrån att vinna serien. Vem kunde ana det efter första seriematchen mot Ängalag, då det blev förlust. Därefter har emellertid vårt ungdomslag inte förlorat. Enda poängförlusten efter Ängalagsmatchen var den oavgjorda borta mot BT Syd BTK Classic.

I kvällens match spelade alla övertygande, Angelica Åström, Johan Lundqvist, Stefan Ngyuen och Sebastian Karlsson. Matchen var över på 45 minuter. Det är dock att märka att Klippan ställt upp och ändrat datum trots att det möjligen medförde att Klippan inte kunde mönstra lika starkt lag som annars. Det var juste av Klippan!

Nu blir det oändligt spännande den 25/2 då laget spelar sin näst sista match mot Kågeröd 2. Den matchen går på hemmabord och kan vara den stora chansen. Sista matchen går mot Klippan 1 borta och blir oerhört svår om det då fortfarande är så att Klippan kan vinna serien! Puh!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest