Överraskande stor seger för B-laget!

Sebastian Karlsson slog Bjuvs etta!

ÅBTK II tog en imponerande stor seger mot Bjuv under tisdagskvällen. Vårt ”ungdomslag” vann med 8-1. Ungdomslag är verkligen korrekt beskrivning. Vi saknade såväl Angelica Åström, Stefan Karlsson som Robin Helgesson och alla som spelade var yngre än 15 år!

11-årige Sebastian Karlsson och 14-åriga Josefin Bokne vikarierade för de äldre, som inte kunde ställa upp, och gjorde storstilade insatser. Sebastian vann t.ex över Bjuvs bäste spelare, Håkan Trädgårdh. Håkan som är rutinerad och som slog Stefan Nguyen förra gången lagen möttes. En verklig skalp som Sebbe tog! Dessutom vann Sebastian sin andra match. Sebbe går framåt med stora steg!

Josefin tog också en singel, mycket starkt. Det var ju första gången Josefin var med i seniorseriesammanhang! Vilken debut!

Samtidigt spelade lagets stöttepelare Johan Lundqvist och Stefan Nguyen mycket stabilt, som om de var minst 10 år äldre än vad de är!

Därför blev det 8-1 och fortsatt serieledning! Nu återstår bara två matcher före seriefinalen, hemmamatcherna mot Klippan 2 och Kågeröd 2. Seriefinalen borta mot Klippan 1 ser ut att bli en direkt avgörande match om seriesegern. Vilken rysare att se fram emot!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest