Sebastian Karlsson vann månadstävlingen!

Gick från femte till andra plats sammanlagt!

Sebastian Karlsson segrade för första gången i en månadstävling den 31/1 och var en av dem som avancerade mest sammanlagt. Stefan Ngyuen förlorade i en av kvartsfinalerna mot Sebbe, men håller ändå undan sammanlagt, fast nu bara med 2 poäng.

I finalen slog Sebastian David Dang, som därmed blandar sig i striden om sammanlagd första position på allvar. David är tre poäng efter Stefan.

Andra som klättrade många postioner sammanlagt efter denna, den fjärde tävlingen för säsongen, var Andy Wong och Jim Persson. De gick bägge till semifinal och avancerade ett tiotal placeringar från nedre regionen till mittenområdet.

En del nya ansikten syntes för första gången i månadstävlingssammanhang, inte minst tränaren Angelica Åström, som med -20 i handicap fick finna sig i att förlora redan i åttondedelsfinal mot Mauricio Veragua.

Dessutom spelade Natalie Luu, Felicia Do, två mycket intressanta nybörjarflickor, 9 och 10 år gamla, och 9-årige Marcus Olander, samt 11-årige, tidigare medlemmen i föreningen, Henrik Lam, sina första månadstävlingar. Natalie så bra att hon var ytterst nära att ta sig vidare från poolspelet. Det handlade om seträkning!

Överhuvudtaget var det en mycket jämn månadstävling. Set och poängräkning fick tillämpas i flera av de sex poolerna. Det är precis som det skall vara ävenom det ställer till lite besvär för dem som håller i tävlingen!

Det kommer med all säkerhet att fortsätta vara väldigt jämnt och spännande även under de två återstående tävlingarna och när det gäller slutsegern blir det hyperdramatiskt!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest