Serieseger!

Tommy Helgesson i annorlunda huvudroll!

ÅBTK II tog den avgörande segern för serievinst mot Kågeröd 2 under måndagskvällen i Nyvång och lagledaren Rolf Lundqvist fick ta fram segercidern och låta den flöda, dock under full kontroll givetvis!

Segersiffrorna skrevs till 8-4, men bakom dem låg en hel del nerv och spänning. Det stod t.ex. 4-4 före dubblarna och Stefan Nguyens två singelvinster bestod av femsetare, i vilka Stefan var i underläge i båda, i den ena t.o.m. med 0-2 i set! ÅBTK vann bägge dubblarna och i den ena fick Tommy Helgesson spela en annorlunda huvudroll genom att tillsammans med Stefan sensationellt vinna över Kågeröds Benny Nordström och Jonas Nilsson. Tommy fick p.g.a sjukdomar och andra förhinder ställa upp och gjorde det som sagt med den äran. Tommys troligen första seriematch överhuvudtaget! Vilken premiär i en så pass mogen ålder! Det kanske smakar mer Tommy?

Kvällens store poängplockare var dock som sig bör Bobbie Kassai, som med kort varsel kunde ställa upp. Bobbie vann sina matcher övertygande, trots speluppehåll en tid p.g.a arbetet, med bl.a. långresa till Italien nyligen. Bobbie kompletterades utmärkt som ankare av Angelica Åström som spelade starkt mot Kågeröds etta, Waldemar Spievak och kontrollerat slog Benny Nordström med 3-1. I dubbeln var Angelica tillsamman med Bobbie omutliga mot Spievak och Kågeröds duktiga tjej Frida Danielsson.

Kul att vårt ungdomslag lyckats vinna den serie som A-laget bara blev tvåa i förra året! Succé!!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest