Stabil seger för A-laget!

8-5 mot Korsbacka!

Alla spelare vann singelmatcher mot Korsbacka, och dubbelparen var omutliga. Segern var imponerande. Visserligen vann vi ganska enkelt hemma, men nu var det bortamatch, mot ett betydligt starkare Korsbacka, som kämpar för att undvika nedflyttning.

Andreas Karlsson, som in i det sista var ett osäkert kort, p.g.a sjukdom, spelade enligt flera rapportörer mycket starkt och tog två matcher. Andreas pressade dessutom Korsbackas bäste i fem set, vilket var det klart närmsta någon av våra spelare kom denne.

Även Mikael “Mille” Nilsson visade att hans goda vårform håller i sig och segrade precis som Andreas i två av sina singlar.

De övriga två singelvinsterna stod Bobbie Kassai och Joakim Rondin för. I Bobbies fall var det väl inte den mest framgångsrika kvällen. Bobbie är ju den som annars vinner oftast av de våra.

Vår yngste, Jocke gör en viktig insats, som tar en match. Jocke hade dessutom häng i fler matcher och är mycket pålitlig även i A-lagssammanhang!

Härnäst möter A-laget BT Syd från Helsingborg, om inte den uppskjutna matchen mot Eslöv, (skulle spelats ikväll måndag, men blir uppskjuten i dessa infektionstider) får ett tidigare datum. Mot BT Syd har ÅBTK revansch att fordra för den relativt oväntade poängförlusten i december, men det blir inte lätt.

Även BT Syd kämpar för fortsatt kontrakt med div. 4 och det är bortaplan. Matchen går den 27/2.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest