Albin Karlsson dubbelt prisad i Halmstad!

Tvåa och trea på TTEX Open.

Bröderna Sebastian och Albin Karlsson var och tävlade i en kvalificerad tävling i Halmstad under lördagen eftersom de båda stod över i seriespelet denna helg. Man fick spela mot ungdomselit från hela södra Sverige och dessutom fanns det bra spelare med ända från Värmland.

I denna mycket tuffa konkurrens blev Albin placerad både i P9 och i P10. I den förstnämnda klassen gick Albin till final och i P10 gick han till semifinal. Pappa Stefan menade att Albin aldrig tidigare spelat så bra och han förlorade inget set i P9 förrän han i finalen fick möta en mycket avancerad spelare från Falkenberg, Elias Sibelius. Även i P10 var det bara slutsegraren som i slutspelet kunde besegra Albin, Johan Gummesson från Växjö. Albin övertygar alltmer!

Sebastian hade det aningen tyngre, dels har han fortfarande ont i sin rygg och dels fick han svår lottning i poolspelet både i P11 och P12. Han gick inte vidare till slutspel i någon av klasserna, men i P12 slog han nämnde Sibelius som Albin förlorade mot i finalen i P9 och gjorde dessutom en mycket bra match mot sjätteseedade spelaren, Arnes Selembegovic´ från Halmstad, som han pressade till en femsetare, så visst visade ”Sebbe” att han är med när de bästa bjuder upp trots sin ömmande rygg!

Vi får hålla tummarna för att ryggen slutar besvära till nästa helgs tävlingar i Kristianstad, då man åter kämpar om UGP-poäng och om UGP-finalplatser den 24 maj i Kävlinge.

[Tävlingsarrangörens hemsida]

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest