Årets bästa för Mille!

Till kvartsfinal i klass 1 i Bjärnum!

Mickael Mille Nilsson, som valde att spela i Bjärnum den gångna helgen då han hade möjlighet att få spela i fler klasser där än han kunde hos oss, lyckades förträffligt i klass 1. Han gick till kvartsfinal och slog ett par spelare stort som han brukar spela jämnt med. Kvartsfinalplatsen gav en hel del spelarpoäng och får ses som Milles största framgång under året.

I klass 2 förlorade dock Mickael direkt efter en femsetsmatch där han i avgörande set ledde stort. Motståndaren fick dock åtta nätrullare i stort sett i följd därefter och Mille var chanslös mot denna makalösa tur. Mickael sa att han under sin långa karriär aldrig varit med om något liknande.

Även i dubbel åkte Mille ut direkt tillsammans med sin tillfällige dubbelpartner, men som sagt kvartsfinal i klass 1! Visst håller sig Milles vårform! Innevarande helg spelar Mickael i ”Kristallträffen” i Hovmantorp och då får vi besked om ifall omdömet ovan fortfarande gäller.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest