Förluster för A-laget!

Mikael “Mille” Nilsson dock utan singelförlust!

A-laget har under den senaste tiden fått inkassera två förluster. Den senaste, under måndagskvällen, mot Höganäs var nog den som var smärtsammast, dels slog laget motståndarna borta, dels hade man en mycket starkare uppställning än i matchen före mot Eslöv och dessutom visade Mille fortsatt storform. Mille vann samtliga sina tre singelmatcher.

Trots detta förlorade laget med 8-5, sedan Andreas Karlsson vunnit en av sina tre singlematcher och Bobbie Kassai tillsammans med Andreas tagit den ena av dubblarna i de bådas, för kvällen, starkaste insats mot far och son Selmqvist, Jerry och Henrik. Hade Bobbie tagit åtminstone en av sina singlar och/eller Andreas ytterligare en, hade Joakim Rondin fått chansen att avgöra i kvällens sista match. Den hann nu bara påbörjas, Jocke ledde med 1-0 i set mot Henrik Selmqvist, innan matchen avbröts, då Andreas föll mot Jerry och Höganässegern var ett faktum.

Mot Eslöv under sportlovsveckan var laget starkt decimerat. Samtliga ovan nämnda saknades utom Mille, som åter gjorde en stark insats och vann sina två singelmatcher. Johan Lundqvist, Sebastian Karlsson och en fullständigt otränad André Svensson kunde som väntat inte rubba sina motståndare trots att Eslöv inte kom med lika starkt lag som förra gången man möttes, och förlusten skrevs till 8-2.

Nu möter A-laget BT Syd BTK 1 på onsdag, åter med i stort sett ordinarie manskap. Vi har revansch att fordra för en överraskande poängförlust från mötet i Åstorp, men BT Syd BTK 1 kämpar för överlevnad i serien och Rekord har ju möjligheter som bekant, så det kan bli en mycket besvärlig historia, som vi får återkomma till.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest