Goda resultat i ungdomsseriespelet i helgen!

P13/F15:1 slog P13/F15:2 med 4-1!

Josefin Bokne och Lina Sonesson i P13/F15:1 var segerrikast bland våra lag när den näst sista omgången av ungdomarnas seriespel spelades under helgen, vilket innebär att deras möjligheter att vinna serien fortsatt lever.

Tjejerna mötte i sin enda riktiga match denna omgång vårt eget P13/F15:2 i Bjärnum och vann med 4-1. Josefin var omutlig och vann bägge sina singlar medan Lina vann en hård femsetare mot Jonas Niva och förlorade en annan hård match mot Timmy Malmgren. Egentligen bra gjort av pojkarna som inte brukar ha det så lätt mot våra duktiga tjejer. Dubbeln var också en hård femsetare som flickorna vann. Mot Hylta blev det vinst på W.O eftersom detta lag aldrig dök upp. Egentligen för tråkigt för våra tjejer, som åker hela vägen till Bjärnum och bara får möta våra egna. De kunde ju lika gärna ha spelat den matchen i Åstorp och sluppit resan.

P13/F15:2 fick emellertid spela ytterligare en match och den vann man med 4-1. Det var bara Jim Persson som släppte till i sin singelmatch, vilket innebar att Timmy blev obesegrad för dagen, medan Max Wihlborg och Jonas spelade 1-1 och Jim fick 0-2 i singelmatchsiffror. Timmy visade alltså att segern i månadstävlingen inte var en tillfällighet.

I Lund spelade P11/F13:1 mot två olika Lundalag och vann den ena med 5-0 medan man förlorade den andra med 3-2. Andy Wong gick ifrån tillställningen obesegrad. Han vann bägge sina singelmatcher och deltog i två vinnande dubbelkonstellationer. Rickard Dang fick spela hela fyra singelmatcher och fick matchkvoten 2-2. Lisa Nguyen fick liksom Andy spela två matcher och vann en av dem. Bra spelat av P11/F13:2-laget.

Våra övriga ungdomslag stod över denna helg, men kommer att visa upp sig kommande helg då ungdomsserierna avslutas. Av de som stod över är P11:2 det lag med bröderna Karlsson det lag som har störst chans till pallplats. Allt avgörs i sista omgången.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest