Jonas Niva vann månadstävlingen!

De yngsta flickorna visade framfötterna!

Jonas Niva hade en bra dag när senaste månadstävlingen spelades under torsdagskvällen. Han som tidigare i år inte lyckats nå kvartsfinal, vann nu hela tävlingen i det tjugo personer starka startfältet, där bl.a Hassan Chuhrour var med för första gången och även tränaren Robert Jakasanovski ställde upp.

Förutom Jonas hade våra två nya 9-åriga flickor Felicia Do och Natalie Luu präktiga framgångar. Felicia blev tvåa och Natalie gick till semifinal. Dessa tre gjorde tillsammans med Andy Wong, som också gick till semifinal, de största klättringarna i den sammanlagda poängställningen. I Jonas och Andys fall så att de numera är i på delad sjätteplats. De fyra första är som tidigare, i nämnd ordning, Stefan Nguyen, Sebastian Karlsson, David Dang och Max Wihlborg. Ny femma är Rickard Dang.

Mellan ettan och nian skiljer 12 poäng, lika mycket som man får om man vinner en deltävling! Det är sålunda upplagt för stor dramatik när allt skall avgöras i nästa, den sista månadstävlingen för året!

Sammanlagd poängställning se tabell!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest