Kvarnby P15 alltför svårt i DM

0-5!!

Kvarnby AK kom med sitt absolut bästa lag till DM-match i P15 i Haganäshallen i måndags kväll. Och det är ett mycket, mycket starkt lag, bestående av Viktor Fredriksson, Martin Rylander och Pontus Frithiof, samtliga rankade bland de tio bästa 15-årspojkarna i Skåne och de kom från Kristallträffen i Hovmantorp där de tre bl.a tog de tre första platserna i P15 och Viktor vann klass II och III förutom titeln i P15.

Utan Robin Helgesson skulle vi inte ha en chans och så blev det. Våra pojkar, Stefan Nguyen, Johan Lundqvist och Eddie Phung blev helt utan set. Matchen var över på en halvtimma och slutade således 0-5, men våra pojkar stred trots allt tappert och var stundtals nära set och tog regelbundet en hel del bollar. Nyttigt att möta så starkt motstånd. Man skulle kunna säga att detta rörde sig om svensk toppklass.

Nu är DM-äventyret över för våra lag för denna säsong. Till nästa år kommer vi igen, var så säkra!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest