Lilla klubbmästerskapen på teamträff!

Josefin Bokne vann träningstävling i Allerum!

Sju av våra F15/P13 ungdomar var i tisdags på Söderåsalliansens teamträff i Allerum för dessa åldrar. Man tränade på förmiddagen och spelade en träningstävling på eftermiddagen, vilket man gjort under samtliga fyra teamträffar under säsongen. Man har t.o.m samlat poäng på resultaten i de olika träningstävlingarna, vilket möjliggjort en sammanlagd tabell. Både den sammanlagda tabellen och den enskilda träningstävlingen i tisdags ser ut som om det vore Åstorps BTK:s lilla klubbmästerskap.

Josefin Bokne vann i tisdags och toppar också sammanlagt. Eddie Phung blev tvåa sammanlagt, men förlorade semifinal nu senast mot Max Wihlborg, som därmed gick upp som sammanlagd trea. Bra gjort av Max, som ju gått framåt väldigt denna säsong och är väl värd en framgång i tävlingssammanhang, även om det nu var träning. Även Jim Persson gjorde en bra insats under tisdagen och blev fyra i den lilla tävlingen. Sammanlagt placerade sig Jim längre bak eftersom han inte varit med på de övriga teamträffarna.

Sammanlagt blev för övrigt David Dang och Jonas Niva delade sexor, men då är det att märka att David fick denna placering efter deltagande i blott en teamträff och han var också förhindrad denna gång. Sammanlagt är också Lina Sonesson, Timmy Malmgren och Therése Gustafsson med bland de elva bästa sammanlagt, vilket också vittnar om att det är de våra som dominerat under dessa teamträffar.

Överhuvudtaget har träffarna varit uppskattade och det finns all anledning att fortsätta att satsa på den typen av verksamhet från Söderåsalliansen framöver.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest