Lyckat seriespel för F15/P13:1!

Seger i bägge matcherna!

F15/P13:1 fick bästa resultat när ungdomsserierna hade sammandrag på olika håll under helgen. Tjejerna som spelade, Lina Sonesson och Therése Gustafsson, (Josefin Bokne var upptagen av annat), vann bägge sina matcher i Åstorp. Det blev 3-2 både mot serieledande PK Waldners vänner från Osby och mot Bjärnums BTK 2, vilket innebär att vårt tjejlag nu har samma poäng som serieledarna. Som vanligt var Lina Sonesson svårslagen för motståndarna, hon förlorade bara en singelmatch av fyra, men även Therése gjorde en stabil insats och i bägge dubblarna vann våra tjejer!!

För vårt andra lag i samma serie, P13:2, som bestod av Max Wihlborg, Timmy Malmgren och Jonas Niva, gick det inte fullt lika bra, även om Timmy var i utmärkt form och Jonas överraskande tog set av PK Waldners vänners bäste spelare, Erik Jönsson. Man förlorade med 3-2, Max och Timmy vann vars sin singel. Laget gick dock inte ifrån sammandraget utan seger, fast den kom på w.o. mot Klippan , som varken dök upp eller meddelade sig!

Även P11:2, bröderna Sebastian och Albin Karlsson, vann en och förlorade en, när de spelade i Helsingborg. De slog IFK Lund 1 med 5-0, men förlorade mot Rekord med 3-2. Albin var i strålande form och förlorade trots sin 9 år bara en singelmatch av fyra och var i det hänseendet lika stark som Sebbe, vilket skulle kunna borgat för seger även mot Rekord, som är serieledare, men tyvärr förlorade Sebastian mot Joakim Nilsson, som han brukar slå och tillsammans förlorade bröderna en jämn dubbel, så det fick bli förlust i alla fall! Ändå en strong insats av ”Karlsson brothers”.

I Lund spelade P15-laget tre matcher. Eddie Phung och Henry Dang lyckades i den relativt svåra konkurrensen överraskande vinna en match och Eddie vann fem av sex singelmatcher. Egentligen enastående eftersom Eddie ju bara är 13 år! Laget vann mot PK Waldners Vänner med 4-1, förlorade mot IFK Lund med samma siffror , liksom mot Verum GOIF 2 med 3-2. Ett lyft i rätt riktning i alla fall för P15.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest