Mille fortsatt framgångsrik i klass 1!

Slog div 2-spelare i Hovmantorp.

I bröderna Karlssons frånvaro, pappa fick en plötslig tid för röntgen, fick Mikael Mille Nilsson ensam försvara ÅBTK:s färger i Hovmantorp sistlidna helg.

Mille spelade i herrsingel klass I och II, bägge var cupklasser, och visade att vårformen är intakt. I varje fall gällde det i klass I, där Mille i första omgången klart slog en kille som spelar seriespel i division 2. I andra omgången mötte Mickael en spelare som vann klassen till slut och som är på väg mot elitklassen. Inget att säga om den förlusten.

Emellertid var det lite tråkigt för Mille att behöva förlora redan i första omgången i sin huvudklass, klass 2. I synnerhet som han är i så bra form, men han var som sagt ensam från ÅBTK i Hovmantorp och hittade ingen att värma med, vilket gjorde att han aldrig hann komma igång i den första matchen för dagen, vilket råkade vara första omgången i klass 2. Nästa år skall han förhoppningsvis inte vara utan sparring oavsett var han tävlar!

Kul i alla fall att vårformen håller i sig och Mille menade att klass 1 var så stark att han som 9-16-placerad fick ytterligare spelarpoäng! Det börjar bli en del och än finns det tävlingar för Mickael att spela i. Vi följer dessa med spänning och återkommer när det finns mer att förtälja.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest