Mille och Albin till semifinal i Laholm!

Vår äldste och vår yngste gick längst!

Mikael “Mille” Nilsson, vår äldste tävlande senior, hade sin hittills största tävlingsframgång för säsongen, när han i svår konkurrens under Laholmsspelen i Laholm sistlidna helg, gick till semifinal i klass II. Mille slog bl.a spelare han tidigare förlorat mot och spelare som spelar i betydligt högre seriesammanhang än vi gör. Det är bara att gratulera Mickael till framgången.

Lika långt gick Albin Karlsson, vår yngste tävlingsspelande pojke, i samma tävlings P10-klass. Starkt av Albin, som dessutom gick ett steg längre än broder Sebastian Karlsson i P11. Det sistnämnda gillade nog inte Sebbe, men som pappa Stefan sa: ”Hade Sebastian fått den lottningen Albin fick hade han gått till semifinal”. Nu förlorade Sebastian i första omgången mot en av de blivande semifinalisterna. Sebastian gjorde dessutom en väldigt imponerande insats i P12, där han gick till slutspel och kom till matchen före kvartsfinalen.

Därmed slöt denna tävlings framgångsduell mellan bröderna i stort sett oavgjord enligt undertecknads mening. Nya kapitel i den duellen kommer att skrivas bl.a under Vårspelen, så det är bara att förundras och njuta.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest