Tack till alla för insatserna kring Vårspelen!

Detta var vår bästa tävling som arrangörer!

Nu har det gått några dagar sedan Vårspelen och undertecknad har återhämtat sig relativt väl efter den intensiva tävlingshelgen.

Det finns energi igen. Jag är mycket glad över att det fungerade så bra som det gjorde. Det var bra flyt på i stort sett allt. Det känns som om vi har grepp om det här nu.

Vi klarar det här tillsammans, men det går inte nog att betona ordet tillsammans. Vi måste i stort sett mobilisera alla medlemmar i föreningen och deras anhöriga och vänner för att ro sådana här arrangemang i hamn och när vi hjälps åt så är det roligt! Tack för det!

Det vi speciellt förbättrat detta året förtjänar att omnämnas lite extra och det var den snabba resultatrapporteringen på vår hemsida och det snabba genomförandet av varje klass inklusive prisutdelning. Dessutom inga problem med anmälningslistor, klasser eller lottningspocedurer. Gott!

Rolf Andersson

Se mer: ResultatBilder

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest