Sebastian gick till kvartsfinal i H5 i Kristianstad!

Albin, Johan och Sebastian kom dessutom vidare från poolspel!

Samtliga våra representanter på KFUM Kristianstads tävling ”Spirit of food Cup” i helgen gjorde väl ifrån sig.

Sebastian Karlsson gick längst, när han kom till kvartsfinal i H5 och hade bara behövt vinna ytterligare en match för att bli klass 4 spelare. Sebbe spelade också bra i poolspelet både i P12 och i P11. I P12 gick Sebastian till slutspel, medan han i P11 lottades mot blivande tvåan, Nils Nilsson KFUM Kristianstad, och mot blivande sjuan. En oerhört svår lottning, som Sebbe klarade med den äran. Han förlorade mot de nämnda med 3-2 i set och sålde sig således mycket dyrt. Det är ingen i Skåne i P11, som kan vara säker mot Sebastian!

Broder Albin Karlsson ignorerade Sebbes kvartsfinalplats när jag pratade med honom och poängterade istället att han gick till slutspel i P11, vilket inte storebror gjorde och visst var detta duktigt av Albin. Albin gick dessutom vidare från kvalomgången i H5. Det var starkt gjort av en nybliven 10-åring!

I P14 gjorde Johan Lundqvist ett starkt poolspel trots förkylning i kroppen och gick till slutspel i ett mycket bra startfält. Johan förlorade i första omgången av slutspelet med 3-1 mot en annan materialspelare, inte utan chans alltså!

Stefan Ngyuen kom däremot av delvis olyckliga omständigheter aldrig till spel och måste nu spela mycket bra i den sista UGP-tävlingen i Helsingborg för att inte spoliera sin annars utmärkta chans att för första gången gå till finalspel i Skånes UGP. Kom igen nu Stefan!

Resultatlista

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest