Stor tävling i höst!

Den 3-7 september arrangeras European Masters Games 2008.

Tävlingarna är öppna för dig som är över 35 år!
Pingistävlingarna går på Idrottens Hus i Helsingborg!

Europas största idrottsfest för deltagare över 35 år

Under en sommarvecka, 29 augusti – 7 september 2008, är Malmö värd för de första European Masters Games (EMG). Då möts idrottsmän och idrottskvinnor i tävlingar där engagemang, passion och glädje väger lika tungt som resultat. Här har verksamma idrottsutövare över 35 år möjlighet att mäta sina krafter med likasinnade från hela Europa.

EMG 2008 siktar på att bli det största idrottsevenemanget i Europa, mätt i antal tävlande. En multisportfest med tävlingar i 28 idrotter och över 100 grenar. Bland annat friidrott, badminton, basketboll, cykel, fotboll, orientering, segling, tennis och golf.

Det stora antalet idrotter och deltagare förvandlar Malmö och Öresundsregionen inklusive Danmarks huvudstad Köpenhamn, till skådeplats för en enda stor idrottsfest för deltagare, ledare och medföljande familjer. Under hela veckan kommer det att finnas mängder av attraktiva arrangemang och mötesplatser där du och dina medföljande ges möjlighet att träffa människor över hela Europa.

Var med och skapa historia genom att delta i det första European Master Games någonsin. Ett multisport evenemang öppet för aktiva idrottsutövare på alla nivåer. Det enda kravet för att delta är att du fyllt 35 år vid tiden för tävlingarna. Mottot är ”Passion Qualifies”.

Läs mer här

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest