Två klassuppflyttningar och en ny spelare!

Andreas och Angelica klass III-spelare, Christofer Rosdahl har skrivit på!

På spelarfronten kan rapporteras flera glada händelser. Andreas Karlsson som höll på att komma en vecka för sent till våra Vårspel, men som när han väl kom visade sig vara bäst av alla i klass III, blev tack vare den insatsen uppflyttad till klass III, fattas bara. Även Angelica Åström är numera klass III-spelare bland damerna i Sverige, en uppflyttning som baseras på hennes insats under Påskaspelen i Landskrona, då Angelica gick till kvartsfinal i Damer klass II. Grattis Andreas och Angelica.

Dessutom kan vi berätta att Christofer Rosdahl numera inte bara tränar hos oss utan också tillhör vår seniortrupp. Nåja, det tar någon vecka, han har just skrivit på övergångshandlingarna, men det skulle förvåna om Markaryd ställer till problem i denna övergång, eftersom Christofer bor i Ljungbyhed och har tränat med oss i drygt ett år, fastän han tillhört Markaryds BTK. Christofer är klass III-spelare och synnerligen ambitiös och träningsvillig. Han blir ett fint tillskott i vår seniorspelartrupp.

Välkommen Christofer!!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest