Ärofylld insats av våra pojkar i Tyskland!

Sebastian Karlsson till sextondelsfinal!

Fyra av våra pojkar fick följa med en stor trupp av Skånska “pingisungdomar” till en stor tävling i norra Tyskland över den gångna helgen. Man tävlade i flera olika klasser på en plats vid namn Preetz.

Alla från vår klubb, i rubriken nämnde Sebastian, hans broder Albin Karlsson, Andy Wong och Rickard Dang, lyckades vinna matcher, även om det bara var Sebbe som gick vidare från poolspel. Det var mycket bra gjort med tanke på att det var mycket duktiga spelare med, inte minst från Skåne.

Sebastian gick till sextondelsfinal i P12 och var dessutom ytterst nära att ta sig vidare från poolen även i 14-årsklassen. Han förlorade en avgörande match efter fem set, 10-12 i det sista. Det lovar gott inför kommande slutspel i Skånes UGP för 11-åringar! Detta slutspel går i Kävlinge 24 maj och då håller vi tummarna för Sebastian!

Albin tog en av sina poolmatcher i P10 och set från de övriga i en pool med väldigt svåra motståndare. Rickard och Andy tog var sin match i P14! Inte illa för P11-killar!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest