Lyckat UGP-slutspel för Sebbe!

Gick till kvartsfinal!

I Skånes UGP-slutspel för de tolv bästa i de olika åldrarna i Kävlinge den 24 maj lyckades Sebastian Karlsson väl. Sebbe kom till slutspelet som tionde namn i P11, men åkte därifrån som sjätteplacerad.

Sebastian slog bl.a Albin Jeppsson från Staffanstorp i poolspelet och placerade sig före så pass meriterade spelare som Simon Nilsson, Tomelilla och Anders Lind från Eslöv i den slutliga resultatlistan! Åter en strong insats av Sebastian, som nu kommande helg åker på läger med de bästa från Skåne och Danmark i hans åldersklass, för att ytterligare förkovra sig. Lägret är i Hilleröd i Danmark. Sebbe är minsann inte den som ligger på latsidan och han har verkligen fått valuta för sitt slit denna säsong.

Vi får hoppas att han och hans kamrater får ett trevligt och givande läger!

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest