Albin 2:a i Skurup!

Lördagens spel i Skurup bjöd på en del bra placeringar.

Albin Karlsson blev 2:a i P-10 efter att förlorat finalen mot Nicolai de Voss från Hilleröd med 3-1 i set. Han spelade även i P-11 där han blev 7:a. Han pressade t.ex Robin Sippola från Skurup som blev 2:a till en 5 setare.

Sebastian Karlsson hade inte mycket att sätta till med i P-14 denna helgen utan han förlorade sina 2 poolmatcher med 3-0. Han kom igen i HS-4 där han blev 7:a. Spelet var mycket bättre där än i P-14.

Angelica Åström Åkte ut direkt i HS-4. I DS-3 slutade hon 3:a efter hyffsat spel i matcherna som hon spelade. Hon var inte chanslös i någon match utan om hon haft marginalerna med sig kunde det slutat på ett helt annat sätt.

Max Wihlborg spelade i sin första större tävling och gjorde det på ett sätt som bådar gått för framtiden. Han hade 3 matchbollar i en match och han hade en mycket jämn match i den 2:a matchen som han också förlorade. I HS-4 förlorade han med 3-2 i första omgången och med mer rutin från sådana här tävlingar så kommer det att bli bra.

Timmy Malmborg hade otur i lottningen och hamnade i en pool som var så pass bra att alla de andre 3 skulle kunna vara seedade i tävlingen. Trots det så tog han ett set på Marckus Kristiansson BTK Rekord och det får anses som mycket bra. I HS-4 så var han chanslös mot en Dansk. Men hans debut i sådana här sammanhang får anses som godkänd.

Lina Sonesson spelade i F-15 och gjorde det bra. Hon spelar bra i många bollar men har lite svårt att avgöra bollen. Men efter några fler tävlingar och mer träning så kan det bli mycket bättre.

Stefan Karlsson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest