Limning, Enez och Boosters

Från den 1/9 kommer limförbudet att omfatta alla spelare i alla åldersklasser. Den nya regel som ITTF har antagit att ett racketbelag inte får ändras eller modifieras med någon som helst behandling innebär att bl a så kallade boosters inte kommer att vara tillåtet att använda från den 1/9 2008.

SBTF har en ambition att höja nivån gällande kontroll av limning. Kontrollen görs i en så kallad Enez-mätare, en liten låda som racketen läggs i, som på en minut talar om om racketen är godkänd eller inte godkänd.

Den nya regel som ITTF har antagit att ett racketbelag inte får ändras eller modifieras med någon som helst behandling innebär att bl a så kallade boosters inte kommer att vara tillåtet att använda från den 1/9 2008, se mer info i bifogade skrivelser från SBTF och från ITTF.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest