Natalie 3:a i Skurup!

Nya framgångar för Åstorparna i Skurup på söndagen!

Natalie Luu började med att bli 3:a i poolen i F-11. Där med fick hon spela B-slutspel och i den slutade hon 2:a efter förlust mot Skurups duktiga Malin Nilsson. I F-10 blev hon 3:a efter att ha pressat slut segraren My Ylinen i fem set.

Felicia Do slutade sist i sin pool i F-11, men hon spelade bra i alla matcherna. I B-slutspelet fick hon möta Natalie i första matchen och den förlorade hon med 3-0. I F-10 slutade hon 3:a i poolen och fick spela B-slutspel. Hon spelade mycket bra i slutspelet och slutade 2:a där. Mycket godkänt eftersom det var hennes första tävling och hon fick åka hem med ett pris.

I P-12 hade vi tre spelare med och från den tävlingen kan nämnas att alla tre åkte ut i poolspelet. Bra spel av Albin som tog set på Kenny Truong från KFUM Kristianstad som ligger 6:a på Skåne-rankingens P-12 klass och att Sebban vann en fem-setare mot Simon Persson med 11-8 i avgörande. Andy hade det väldigt svårt i sin pool med enbart bra spelare, men när han väl har kommit igång med träningen så kommer resultaten också att komma, var så säkra.

I B-slutspelet så förlorade både Andy och Albin direkt medan Sebban slutade 3:a där efter att ha förlorat semifinalen mot nämnde Kenny med 3-2.

I P-13 hade Albin en svår lottning eftersom han fick möta Emil Ohlsson i första omgången. Men han spelade väldigt bra och pressade honom i de första seten som slutade 11-9 och 14-12 i sista blev det 11-5 men bra spel av Albin. Andy fick möta Henrik Selmquist och förlorade med 3-0.
Sebban gick till kvartsfinal och slutade 5:a i klassen. Nämnas kan att han slog Simon Persson igen i en fem-setare och denna gång med 12-10 i avgörande set.

Stefan Nguyen fick möta Markus Nilsson från Skurup i första matchen och han förlorade i raka jämna set. I HS-3 fick han möta Fredrik Lövstedt från BTK Malmö och där var han tyvärr chanslös. Man skulle kunna säga att han hade otur i lottningen denna dag.

Stefan Karlsson

Här finns resultatlistorna för nedladdning

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest