Träningsmatch i Arkelstorp

Ett gäng från Åstorps BTK har spelat träningsmatch mot WMA i Arkelstorp.

Vi spelade 3 matcher i 3-mannalag.

I lag 1 spelade Mille, Christoffer och Christos. Christos och Christoffers första lag matcher för Åstorp. Nyförvärven från Markaryd spelade tillsammans med fjolårets nyförvärv från samma klubb. De spelade mot WMA’s första lag och förlorade med 8-2. Vinsterna togs av Mille som visade en gryende form så här tidigt på säsongen. Christos och Christoffer såg lite sega ut men de kommer säkert igen när de har tränat lite mer.

I lag 2 spelade Stefan N, Jocke och Johan. De vann sin match mot WMA’s andralag med 6-4. Segrarna togs av Stefan N 2 st. där han bland annat slog en gammal räv i pingishagen som heter Lasse Nilsson. Jocke tog också 2 matcher och han spelade också bra i sina matcher. Johan spelade bättre än i helgen och vann en match. Jocke och Stefan N spelade dubbeln som de vann efter ett imponerande spel.

I lag 3 spelade Sebastian, Albin och Max. Ett rent pojklag med åldrarna i 12, 10 och 14 år. De förlorade med 9-1 men de fick mycket beröm av motståndarna denna kväll. Segern i matchen togs av Sebban. Men Max tog set i 2 matcher och hans spel har gått framåt mycket under sommaren. Albin spelade bra i sina matcher men han fick vara utan set vinst denna kväll. När man ser till åldern i det andra laget som låg mellan 20 och 30 år så var det en bra match de gjorde ändå.

Vi kommer att möta dem en gång till i träningsmatch innan serien startar vecka 43 och då hoppas vi att Bobby, Andreas och Angelica kan vara med. Om de kan vara med så ser det inte omöjligt ut att vi kan ta dem på hemma plan.

Stefan Karlsson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest