Förlust mot VMA

Det blev förluster mot VMA i träningsmatcherna igår.

Åstorp 1 – VMA 1: 3-7
Segrarna togs av Christos Tokalidis och Joakim Rodin mot Daniel Fogelberg samt av Mikael ”Mille” Nilsson mot Lenny Nilsson. Christos spelade betydligt bättre i denna matchen i Åstorp än han gjorde i Arkelstorp för någon vecka sedan. Jocke behåller sin styrka men kunde kanske presterat lite bättre om han tränade lite mer. ”Mille” spelade stabilt igen men hade kanske lite otur i de avgörande lägena. Men han har haft en efterhängsen förkylning, så när den lagt sig helt så lär spelet komma mer också.

Åstorp 2 – VMA 2: 2-8
Segrarna togs av Johan Lundquist mot Said B och Angelica Åström mot Kim Johansson. Laget bestod också av Sebastian Karlsson som gjorde en bra insatts med att ta två set mot Kim. Johan Lundquist spelar för närvarade riktigt bra och spelet går framåt för var gång han spelar. Angelica fortsätter att spela bra så det lovar trots allt gått inför serie starten.

Åstorp 3 – VMA 3: 3-7
I denna match så spelade Åstorps laget med André Svensson som gjorde come back efter en tids uppehåll. Hans comeback lovade gått efter att han vunnit en match och spelat hyfsat i de andra två matcherna. Vinsten tog han mot Joel Nilsson. Max Wihlborg tog också en match när han också slog Joel. Största överraskningen stod 10-årige Albin Karlsson för när han slog betydligt äldre Joel med 3-1 i set. Dessa tre visade att de kommer att vara med och konkurera om en plats i B-laget.

När sedan Bobby, Andreas och Christoffer kan vara med så ser det kanske inte så illa ut trots allt. Sedan får vi hoppas att Stefan ändrar sig och kommer ner och börjar träna igen + att Robin H blir frisk så att han också kan börja spela, så kan det bli ett trevligt år i serien.

Stefan Karlsson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest