Framskjutna placeringar i Acta Cup!

Helgen har varit klart godkänd för våra spelare som varit i Kristianstad i helgen.

I F-10 slutade Natalie Luu på 3:dje plats efter att ha förlorat en mycket välspelad semifinal mot Hanna Andrén, Kågeröd med 3-1. I F-11 slutade hon 6:a efter att hon förlorat mot My Ylinen, Skurup med 3-1 i set.

P10_prispall_N3_1

Albin slutade 3:a i P-10 efter förlust mot Jim Thisen, Tomelilla med 3-0. I semifinalen hade han så ont i sin häl att han inte kunde röra sig och tårarna sprutade, men han skulle inte ge upp. I P-11 gick det inte denna gång att ta sig vidare från poolen utan han slutade 3:a i poolen efter bara en vinst.

Johan Lundquist spelade mycket bra i HS-3 där han slog Viktor Lundmark, IFK Lund med 3-2 i set men tyvärr så förlorade han de andra 2 matcherna i poolen och han slutade 3:a och han gick inte vidare. I P-15 så åkte han ut med 3-0 mot Sebastian Luu, KFUM Kristianstad.

Stefan Nguyen spelade oinspirerat i HS-3 och förlorade sina matcher klart. Han kom igen något i P-15 där han förlorade mot Cedrik von Heiroth med 3-2 i set. Där spelade han bra. Tyvärr så har han bestämt sig för att lägga pingisracket på hyllan för gott och där med kan man bara önska honom lycka till i fortsättningen utanför pingishagarna.

Sebastian spelade denna helg något under sin förmåga och gick inte vidare från någon pool, tyvärr. Nämnas kan att han slutade 3:a i poolen i P-12 och där förlorade han den avgörande matchen med 3-2 i set efter att haft ledningen med 5-0 vid sidbytet i sista setet mot Kian Mirsafdary, Kvarnby. Han räddade äran något med att sluta 7:a i HS-4.

Angelica spelade bra och slutade 3:a i DS-3 efter att förlorat mot Elinor Olofsson, Carlshamns BTK med 3-2 i semifinalen. I HS-4 spelade hon den bästa pingisen jag sett henne spela och där slutade hon 6:a.

Mikael ”Mille” Nilsson slutade 8:a i HS-2 efter att han förlorat med 3-0 mot Anders Persson, Kågeröd. I herrdubbeln spelade han ihop med Leif Johansson, Lidhult och det slutade 4:a.

Stefan Karlsson

Fler bilder finns på KFUM Kristianstads hemsida

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest