Natalie gick till final i F-10

Stor tävlingshelg för ÅBTK i IFK Lunds Ungdomstävling!

Natalie Luu gick ännu en gång till final i F-10. Där mötte hon som vanligt My Ylinen från Skurups BTK. My vann denna gång med 3-1 efter en bra finalmatch. I semifinalen så slog hon den gamla antagonisten Hanna Andrén från Kågeröd. Natalie spelade mycket bra den matchen och vann med 3-0. I F-11 så gick hon vidare från poolspelet och där förlorade hon mot Malin Nilsson från Skurups BTK med 3-1 i set. Natalies helg har varit mycket bra.

Felicia Do vann en match i F-10 mot Marija Ilic från Malmö. Men tyvärr räckte inte det utan hon åkte ut på seträkning. I F-11 hamnade hon i en svår grupp. Så där vann ingen match. Men hon spelar bättre och bättre för var gång hon är ute och tävlar.

I P-10 spelade Albin bra, men stötte på Michel Nicolai de Voss i kvartsfinalen. Efter mycket bra spel från båda spelarna så förlorade tyvärr Albin med 3-2 i set efter att han ledigt 5 set med 9-7 för att sedan förlora med 11-9. Nämnas kan att Albin slog honom i poolspelet i P-11 med 3-1. Michel vann sedan P-10 utan några större problem så man kan säga att det var finalen i klassen. I P-11 så åkte han ut i åttondelsfinalen mot Hampus Olsson KFUM Kristianstad. Albins helg var godkänd men det lilla extra fattades.

Sebastian gick fram till kvartsfinal i P-12 där han förlorade mot Julius Lip från Vestegnen BTK med 3-0. Julius kommer att vara med på lägret som Sebban och Andy skall vara med på nästa helg ihop med ÖBTU. I och med att han gick till kvartsfinal så fick han en Sverigepoäng till. Godkänt, men inte mer av Sebban.

I P-14 så var den största överraskningen från Åstorp att Eddie Pung gick till åttondelsfinal där han förlorade mot Marcus Kristiansson från Rekord. Mycket bra gjort av Eddie.

Max Wihlborg gick också vidare från poolspelet och det var mycket bra gjort även det. Timmy Malmgren hade otur i lottningen denna gång, Men man får ändå ge honom godkänt för hans spel. Johan Lundquist gjorde även han en godkänd insats genom att gå till kvartsfinal i P-15 och även han få en Sverigepoäng. I kvartsfinalen så stötte han på Liam Schoug BTK Rekord och där förlorade han med 3-0. Men bra att ta poäng.

I F-15 så ställde Josefine Bokne och Lina Sonesson upp. Josefine blev 3:a och Lina 5:a i klassen och det var bra gjort. De spelade bägge två i DS-4. De var de enda deltagarna i den klassen så där vann en Åstorpare i varje fall. Denna gång blev det Josefine som drog det längsta strået genom att vinna med 3-11, 12-10, 8-11, 11-9, 11-9. Det skall ha varit en jämn och spännande match dem emellan.

Många positiva överraskningar i Lund som bådar gått för framtiden för Åstorps BTK. Vi börjar bli många som kan ta för sig på tävlingarna nu.

Stefan Karlsson

Resultatlistan (word-fil) kan hämtas här

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest