Nathalie avgjorde spännande match för damlaget!

Damlaget gjorde en bra insats i Höganäs då vi vann träningsmatchen med 8-6. Detta bådar gott inför seriestarten nästa helg.

Ingen av oss gick idag hem utan vinst och det kändes väldigt roligt. Jag (Angelica) vann mina matcher med 3-0 i set.

Tessan var riktigt laddad idag och vann över Höganäs förstaman Rebecca Ulfskans med 3-1 i set. Hon vann även över Anna Hult med 3-2 i set. Tyvärr förlorade Tessan sista matchen mot Emma Skjöld med 1-3.

Josefine gjorde också en bra insats då hon vann över Anna Hult med 3-1. Hon förlorade tyvärr resten av sina singelmatcher men tog hem dubbeln tillsammans med Nathalie som gjorde en mycket bra insats i damlaget ikväll.

Nathalie vann den avgörande matchen med 3-1 i set och gjorde så att vi vann med 8-6. Hon tog också ett set mot deras andraman Sofia Erkheikki och 2 set mot deras tredjeman Emma Skjöld. Som sagt vann hon och Josefine dubbeln ihop medan jag och Tessan tyvärr förlorade vår dubbel.

Sammanfattningsvis vill jag bara säga att jag är mycket nöjd med kvällens insatser. Nu gäller det bara att fortsätta träna för nu har vi ju sett att Nathalie också kan konkurrera om en damlagsplats.

Angelica Åström

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest