Rickard Dang vann årets första månadstävling!

Flera fina prestigefyllda matcher!

Rickard Dang vann årets första månadstävling genom att besegra Natalie Luu i finalen, en mycket jämn tillställning som Rickard vann med 9-11, 11-9, 11-9. Roligt för Rickard att få vinna och starkt ändå av Natalie som hade sämre handicap än Rickard.

Också roligt för Jonas Niva att gå till semifinal liksom Stefan Ngyen. För övrigt spelade Stefan en av kvällens mer avancerade prestigematcher mot Sebastian Karlsson i en av poolerna, som var tre till antalet, tolv spelare hade mött upp. Stefan och ”Sebbe” hade överlägset sämst handicap och i deras inbördes match vann Stefan avgörande set med 12-10.

I en annan laddad poolmatch mötte Max Wihlborg jämnstarke Eddie Phung och i en tredje möttes Andy Wong och Timmy Malmgren. I den först nämnda matchen segrade Max och i den senare Andy.

Dessutom kan nämnas att Albin Karlsson missade slutspelet på sämre bollkvot och att Felicia Do tog set i alla sina poolmatcher.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest