Eddie Phung vann den andra månadstävlingen!

Gick från delad niondeplats till tredje!

I skuggan av alla framgångar den senaste tiden med bl.a succén på Åby-Cup och åtta serielagsvinster sistlidna helg och noll förluster, har den andra månadstävlingen för året spelats den 4/12. Segrade, bland 14 deltagare, gjorde Eddie Phung som mötte Andy Wong i en spännande final som gick över tre set. Bägge avancerade rejält sammanlagt från sina tidigare delade niondeplatser till, i Eddies fall, tredjeplats och i Andys fall en fjärdeplats.

Även Jonas Niva tog ett par steg uppåt i den sammanlagda tabellen genom sin, från första tävlingen upprepade, semifinalplats. Han ligger nu sammanlagd tvåa. Kvar i topp är Rickard Dang, som denna gång hamnade på tredje plats.

Än en gång möttes de två med klart svårast handicap i poolspel, dvs Sebastian Karlsson och Stefan Nguyen. Denna gång med Sebbe som segrare, vilket för hans del innebar slutspel och en slutlig kvartsfinalplats, medan Stefan slog sönder sitt rack i grämelse och bara fick en poäng. Det är starka känslor och mycket prestige när våra ungdomar spelar mot varandra.

En prestigematch går mellan bröderna Karlsson kring vem som går längst. Denna gång slutade den matchen oavgjord, eftersom Albin Karlsson också åkte ut i kvartsfinalen. Övriga kvartsfinalister var Felicia Do och Max Wihlborg.

Sammanlagd ställning, se tabell här.

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest