Sydsvenska mästerskapen

På lördagen så åkte Natalie Luu och spelade regionsfinalen i Pingisiaden i Jönköping.

Natalie slutade på 5:e plats efter att hon förlorat kvartsfinalen mot Josefine Persson Skurups BTK med 11-8, 11-6 och 12-10. Tyvärr är det bara fyra stycken som går till Sverigefinalen till våren i Helsingborg. Natalie har en chans till nästa år eftersom hon har ett år kvar i klassen.

Sebastian Karlsson åkte till Jönköping på söndagen och spelade i P-12 i Sydsvenska mästerskapen. Han vann poolen efter att ha förlorat mot en från Jönköping med 3-2 och sedan vunnit mot en från Vaggeryd med 3-0 och sedan i en direkt avgörande match mot Robin Sippola från Skurups BTK. Där han vann med klara 3-0. I åttondelsfinalen så förlorade han mot Kian Mirsfardary Limhamns BTK med 3-2. Därmed så slutade han på en delad nionde plats.

Stefan Karlsson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest