Pingisskolan i full gång!

Undertecknad och styrelseledamoten Stig Andersson träffade ledarna för “pingisskolan”, Bo Friedberg, Henry och David Dang samt Eddie Phung, i förra veckan för att summera hur det gått under hösten och för att planera framåt.

Det kunde konstateras att verksamheten kommit igång på allvar och gett föreningen ett tiotal nya medlemmar, samtidigt som det stod klart att fler är på ingång och vill börja.

Ledarna menade att det var kul att leda aktiviteterna och det bestämdes att göra ytterligare satsning för att ge ännu fler chansen att vara med. Det betyder att Stig och Bo kommer att gå ut till fritidshemmen och informera om “pingisskolan”.

Dessutom bestämdes att träningen under vårterminen skall bedrivas på tisdagar mellan 17.00 och 18.00, samt att deltagarna är välkomna när vi har månadstävling för alla i föreningen sista torsdagen varje månad från 18.30.

Rolf Andersson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest