Succé i Växjö

Efter våra förhållanden var det succé i Växjö under Värendsspelen – Maloya Open, i synnerhet i ungdomsklasserna.

Vi hade fyra deltagare och tre gick till slutspel. Allra värst var våra två 10-årsklasspelare, Natalie Luu och Albin Karlsson, som gick till slutspel i äldre årsklasser. Natalie t.o.m i två, F11 och F12. Albin gick till slutspel i P11. Den främsta placeringen fick Natalie, som blev kvartsfinal-placerad i F11, tvåa av de skånska flickorna i denna stora ranking 1-tävling. Dessutom plockade Sebbe ytterligare en Sverigepoäng i P12 genom att gå till slutspel i den klassen!

Stefan berätta säkert mera senare, men just nu måste han koncentrera sig på att ta hem barnen på ett säkert sätt denna blötföredag! Våra seniorer var också i Växjö denna dag. Ingen gick förbi de första omgångarna i någon klass. Mille var nära i HS klass 2 och Christos i HS klass 3, men det berättar säkert Stoffe mer om senare. Det var mycket svår konkurrens.

Rolf Andersson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest