Felicia till topp i Månadstävlingen!

Felicia Do, Jonas Niva och Timmy Malmgren var de som tog de största kliven uppåt i den sammanlagda poänglistan när den senaste månadstävlingen avgjordes sistlidna torsdag.

Timmy vann deltävlingen och avancerade från sjunde till tredje plats sammanlagt. Felicia Do, som gått framåt väldeliga den senaste tiden blev deltävlingstvåa och är nu i sammanlagd ledning, en poäng före Jonas Niva, som gick till semifinal, där han förlorade mot Timmy. Felicia gick därmed från femte plats till första och Jonas gick från fjärde plats till andra.

Natalie Luu, som blev fyra i deltävlingen, och Eddie Phung behåller, liksom Andy Wong, kontakten med täten. Även Rickard Dang, som tyvärr inte deltog i torsdags och rasade från första till sjunde plats, har också tätkänning, men därefter är det ett rejält hopp till åttan, Albin Karlsson, fast mycket kan ju ännu hända.

Det blir rafflande under de två sista tävlingarna innan rangordningen spikas. Det kan för övrigt inför framtida deltävlingar nämnas att eftersom alla åtta denna gång fick mer än en poäng så är det ingen som får ytterligare plus på sitt handikapp till nästa gång. Denna gång var det endast minus som utgjorde förändringar.

Resultatlistan finns som vanligt här.

Rolf Andersson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest