Två klassegrar på JI-Cup

ÅBTK:s Andy Wong och Natalie Luu vann bägge sina klasser under lördagen den 21/2 då JI-Cup spelades i Helsingborg!


Natalie vann F 12 och Andy vann P 12. Roligt för bägge och speciellt anmärkningsvärt när det gäller Natalie, eftersom hon ju t.o.m kan spela i F10. Förutom våra två klassegrare så hade vi ytterligare tre representanter i olika kvartsfinaler, Eddie Phung och Jim Persson i P14 och Felicia Do i F12. Bra gjort av dem och kanske i synnerhet av Jim, som ju egentligen spelar i 13-årsklassen!
Timmy Malmgren och Jonas Niva åkte ut i poolspelet, där i synnerhet Timmy hade en svår lottning med bl.a slutsegraren Isaac Nyheimi från Trelleborg i poolen! En bra dag för våra spelare. Två som vinner! Rekord hade bara en!

Nu skall det intressant att höra och läsa hur Joakim Rondin och Christofer Rosdahl klarat sig i Rydöbruk, där de tävlar under Söndagen!
Rolf Andersson

Kommentarsfunktionen är stängd.

Pin It on Pinterest